كاربرد جعبه تقسيم برق و قيمت آن در سال 1401
كاربرد جعبه تقسيم در هر سيستم برقي به كار مي رود. وظيفه آن اين است كه در سيستمهاي برقي ايجاد انشعاب كند. اكثر افراد جعبه تقسيم را در تاسسيات الكترونيكي و يا برق كشي صنعتي يا ساختماني ميشناسند. در ادامه با ظريف صنعت پيشرو همراه باشيد.
اما كاربرد جعبه تقسيم بسيار است و در سيستمهاي برقي متفاوتي به كار گرفته ميشود. جعبهي ترمينال با نامهاي ديگري مانند جعبه تقسيم برق يا باكس پلاستيكي نيز شناخته مي شوند.
درست است كه اين قطعه در تاسيسات الكترونيكي كاربرد دارد اما در صنايع مختلف نيز به كار ميرود. در اين مقاله كاربرد جعبه تقسيم ، انواع آن و كاربردهاي آن را ذكر ميكنيم. با شركت ظريف صنعت پيشرو همراه باشيد.
پيشنهاد مي كنيم مقاله آشنايي با انواع ترمينال هاي جعبه تقسيم را هم مطالعه كنيد.
اهميت جعبه تقسيم در تاسيسات الكتريكي
كاربرد جعبه تقسيم اوايل به منظور برق كشي ساختمان براي ايجاد انشعاب و پنهان كردن اتصالات به كار گرفته ميشد. درست است كه اكنون با گذشت زمان وظايف ديگري نيز انجام ميدهد اما نامش تغييري پيدا نكرده است.
اتصالات الكترونيكي در هر سيستم الكترونيكي موجود ميباشد. رطوبت زياد، حرارت و گرد و غبار روي اين اتصالات تاثير ميگذارد.
به منظور حفظ ايمني اين اتصلات و پيشگيري از به وجود آمدن حادثه، ميبايست اين اتصالات را درون جعبهاي قرار دهيم. از جعبهي ترمينال به همين منظور استفاده ميگردد و اين مشكل را برطرف ميسازد.
به كار بردن جعبهي ترمينال در ساختمانهاي مسكوني بر طبق استاندارهاي جديد ممنوع است. به همين منظور، از برق كشي با جعبه فيوز براي جايگزيني آن با جعبهي ترمينال مورد استفاده قرار ميگيرد. براي خواندن ادامه مطلب كليك كنيد .
برچسب: